Σελίδες (μια κύρια σελίδα,και μια δεύτερη που περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα στην πόλη που ζω.)

athens time

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΓΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011!!!!(PART A!!!)

Επειδή δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, και μας αρέσει να προβλέπουμε και να ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον αλλά και επειδή μας αρέσει να κρατάμε τις παραδόσεις έχουμε εδώ το πρώτο μέρος απο τον προφητικό μέγα καζαμία 2011!!!!καλή ανάγνωση......!!!!


Ιανουάριος: Με την αυγή του νέου χρόνου, πρωτοχρονιάτικα διαγγέλματα προς τον ελληνικό λαό απευθύνουν ο πρόεδρος της κυβερνήσεως, ο αρχηγός της αντιπολιτεύσεως, τα κόμματα της... Βουλής, τα κόμματα εκτός Βουλής, οι συνδικαλιστές των κομμάτων, οι συνδικαλιστές εκτός κομμάτων, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και οι αποχωρούντες νομάρχες. Η φήμη, ότι θα μιλήσει εκ νέου και ένας πρώην πρωθυπουργός, προκαλεί πανικό στις αγορές και τους πολίτες. Η φήμη όμως διαψεύδεται.
Διάγγελμα για τον νέο χρόνο απευθύνει επίσης ένας άνεργος, που παραμένει σιωπηλός μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα. Δεν είπε ούτε μία λέξη, ούτε μία φράση, και αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις και τα σχόλια.
Τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στις σχέσεις καλής γειτνίασης μεταξύ του Άνθιμου και του Μπουτάρη: Ο Παναγιωτατομακαριότατος κάνει μήνυση στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο επειδή κάνει πολλή φασαρία όταν κάνει σεξ.

Φεβρουάριος: Η κυβέρνηση ανακοινώνει πανηγυρικά την εξασφάλιση μιας νέας επενδύσεως από το Κατάρ, που θα συμβάλει αποφασιστικά στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας και τη μείωση της ανεργίας. Πρόκειται για την αγορά ενός μεγάλου περιπτέρου στο Σύνταγμα, με όλα του τα προϊόντα, τα εμφιαλωμένα νερά και τις εφημερίδες. Το Κατάρ υποσχέθηκε ότι ο περιπτεριούχος δεν θα απολυθεί, αλλά μπορεί να διαλέξει τη μετάταξή του σε όποια υπηρεσία της χώρας -του Κατάρ- επιθυμεί. Ο Πρωθυπουργός δηλώνει από τη Νέα Υόρκη ότι δε θα ληφθούν νέα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα το ΔΝΤ επιβάλλει φόρο πολυτελείας στο τζατζίκι. "Φροντίζουμε για την κακοσμία του Έλληνα πολίτη", δήλωσε ο Παπακωνσταντίνου. Η Lady Gaga, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τη χώρα μας, ντύνεται με ένα φόρεμα από πεντακοσάευρα και εκτελεί στα δύο μέτρα τη νέα μεγάλη επιτυχία που αφιερώνει στους Έλληνες, Just Die.


Μάρτιος:
Οι περικοπές χτυπάνε και τη Eurovision: τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό ο θυρωρός του Ραδιομέγαρου, που είναι και ωραίο παιδί, ενώ το σπικάζ θα αναλάβει η καθαρίστρια. Ο Πρωθυπουργός, αυτή τη φορά από το Παρίσι, διαβεβαιώνει ότι δε χρειαζόμαστε άλλα μέτρα, αλλά ταυτόχρονα αυξάνεται ο φόρος στη βενζίνη. Η Μέρκελ επικροτεί τα νέα μέτρα, ενώ συμβαίνει το πρωτοφανες να μη μας υποβαθμίσουν την πιστοληπτική ικανότητα.Τριήμερο πανηγύρι στήνεται στο Σύνταγμα μετά τις νέες εξελίξεις, παρά το γεγονός ότι η βενζίνη έχει πάει στο 1,75. "Να καεί το πελεκούδι", λένε οι εορτάζοντες, "αλλά όχι με βενζίνη".

Απρίλιος:
Από την πρωτεύουσα της Βραζιλίας ο Πρωθυπουργός προβαίνει σε ανασχηματισμό. Προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο Γιώργος αναθέτει σημαντικά υπουργεία σε γνωστούς ήρωες της τηλεόρασης: το υπουργείο Προ.Πο στον Αστυνόμο Θεοχάρη, το υπουργείο υγείας στο Dr House και το υπουργείο Δημοσίων Έργων στο Μπομπ το Μάστορα. Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι δε θα έρθουν άλλα μέτρα, το ΔΝΤ βάζει ειδικό φόρο κατανάλωσης στο αρνί, με αποτέλεσμα ο κόσμος να καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης όπως να σουβλίσει σαρδέλες, κατσαρίδες ή τη γκόμενα που δεν του κάθεται.

Μάιος:
Η Eurovision διοργανώνεται στο Βερολίνο και στιγματίζεται από τις επιθέσεις αυτοκτονίας κατά των συμμετοχών των άλλων χωρών, πίσω από τις οποίες φημολογείται ότι κρύβονται η Σουλιώτη και ο Πουλόπουλος. Τελικά ο διαγωνισμός γίνεται και η ελληνική συμμετοχή έρχεται προτελευταία με δώδεκα πόντους (όλους από την Κύπρο) και τελευταία κλασικά τη Μεγάλη Βρετανία. Ο απεσταλμένος μας γλιτώνει τις ντομάτες μόνο και μόνο επειδή ακόμη και οι σάπιες κάνουν 2 ευρώ το κιλό. Επειδή κανείς δεν ασχολείται με οτιδήποτε εκτός από τη Eurovision, το ΔΝΤ αυξάνει στα μουλωχτά το ΦΠΑ σε 25%.


Ιούνιος:
Σε μία σπάνια κρίση μεγαλοψυχίας, το ΔΝΤ μειώνει τους φόρους σε βασικά είδη όπως ο αστακός, το χαβιάρι και τα τάσια για τις Πόρσε, αυξάνοντας ταυτόχρονα το φόρο για περιττές πολυτέλειες όπως το ψωμί, τα μακαρόνια και το ρύζι. Ο Πρωθυπουργός επικροτεί αυτή τη φιλάνθρωπη κίνηση από τον Καναδά όπου βρίσκεται, ενώ σάλος ξεσπά στις Πανελλήνιες καθώς αποκαλύπτεται κύκλωμα μαύρης αγοράς σκονακίων με επικεφαλής την υπουργό παιδείας. "Αλλιώς δεν πέρναγαν αυτά τα ζωντόβολα", δικαιολογήθηκε η Αννούλα, η οποία καθαιρείται και στη θέση της αναλαμβάνει υπουργός ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός.
Με εγκύκλιό του το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι στην ελάφρυνση του φόρου θα μετρούν μόνον οι αποδείξεις που προέρχονται από πλανόδιους μουσικούς. Η φήμη ότι το μέτρο της απόσυρσης θα εφαρμοσθεί και στους πολιτικούς, δεν διαψεύδεται.


Σε λίγες μέρες επανερχόμαστε με το μέρος ΄β!!!υπομονή......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου